Menetrend-módosítások 

 

A TISZA VOLÁN Zrt. számára is megküldött, lakossági kérések alapján összeállított megkereséssel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adjuk.

Pitvarosról Hódmezővásárhelyre vasárnap délutánonként (a tanítást megelőző napon) a következő közvetett eljutási lehetőséget javasoljuk:
• Pitvaros, szövetkezeti bolt megállóhelyről indul 17:46 óra, Makó, autóbusz-állomás érkezik 18:15 óra, majd
• Makó, autóbusz-állomás indul 18:20 óra, Hódmezővásárhely, autóbusz-állomás érkezik 19:10 óra.
Az említett járatok utasforgalmát a következő tanévben a járatokat üzemeltető szolgáltatóval közösen szúrópróbaszerűen ellenőrizni fogjuk, és amennyiben indokolt a szükséges intézkedéseket megtesszük.

Pitvarosról Mezőhegyesre 16:15 óra körüli járat indításával kapcsolatban egyeztetéseket folytattunk a TISZA VOLÁN Zrt. munkatársaival. Ennek eredményeképpen egy már meglévő, Makó–Csanádalberti viszonylaton közlekedő autóbuszjárat Mezőhegyesig történő meghosszabbítására látunk lehetőséget. Ebben az esetben a járat – 2014. szeptember 1-től, a következő menetrend módosítás időpontjától – Pitvarosról 16:45 óra körül indulna Mezőhegyesre.

A reggeli időszakban Ambrózfalváról Csanádpalotára pitvarosi átszállással történő eljutási lehetőséget megvizsgáltuk. A szóban forgó (4969/220 sz.) járat Pitvaros, községháza megállóhelyről (5 perccel később) 6:40 órakor indul Makó irányába. Annak érdekében, hogy a közvetett eljutási lehetőség Pitvaroson továbbra is biztosított legyen, a járatokat üzemeltető KÖRÖS VOLÁN Zrt. és TISZA VOLÁN Zrt. munkatársai egyeztetéseket folytattak. Ennek eredményeképpen a Csanádalberti–Makó viszonylaton (5023/468 sz.) járatot teljesítő autóbuszvezetőnek a szolgáltató (TISZA VOLÁN Zrt.) Pitvaros, italbolt elnevezésű megállóhelyen várakozást rendelt el, így a korábbi átszállási lehetőség a továbbiakban is teljesül.


2014-06-16 08:10
Új hozzászólás

Hozzászólások Oldalanként